17 юли 2016 | 20:21

Близо един милион руснаци поискаха разформироване на националния отбор

снимка: Guliver/Getty Images
размер:

Повече от 927 хиляди души подписаха онлайн-петиция, поставена в сайта change.org от жител на град Тюмен, с която се иска разформироването на националния отбор по футбол на Русия. Веднага след като са били събрани гласовете, авторът на допитването изпратил резултатите в администрацията на Президента на Руската федерация.

Оттам пък му отговорили доста бързо и се казва, че писмото е било разгледано и изпратено в Министерството на спорта, където ще се дискутира още един път детайлно и от всяка страна. По-рано днес министърът на спорта и президент на Руския футболен съюз (РФС) Виталий Мутко заяви, че петицията обезателно ще бъде разгледана.

В Русия все още феновете са бесни от неудачното представяне на тима на Евро 2016, което включва щастливо равенство с Англия (1:1) и поражения от Словакия с 1:2 и от сензацията Уелс с 0:3. След две години Русия е домакин на следващото Световно първенство и представянето, което се задава, не вдъхва особен оптимизъм.

Снимка: Getty Images/Guliver

Коментари

Smiley1

03 септември 2016 | 14:48 ay…pero que linda que sos Juli. ay,ay,ay…. pero que linda… ay que diosa. Aya,y,ay…..hermosa. Reina del Olimpo. Cristal de roca. Diamante perdido.. Cigueñal de la FORD F100….BASTAAAAAA!!! Dios!!

Добави коментар

Анкета

Кой е основната причина за титлата на Португалия на Евро 2016?